Spilles av nå

Title

Artist

Background

Søndag

Din time

00:00Søndag

00:00Søndag

Du velger musikken hele timen. Send inn ditt ønske ved å velge sangen i listen under: <script type="text/javascript" src="https://embed.radio.co/request/wab90446.js"></script> <!-- updatepage(); //-->

Learn more

Gospelvoice

09:00Søndag

09:00Søndag

[...]

Learn more

Dette er mitt liv

16:00Søndag

16:00Søndag

I denne serien er det hver uke en ny gjest eller to som deler fra sitt liv. I dagens samfunn er det ofte stort fokus på vellykkethet og suksess. Vi mener det er behov for en programserie hvor vi kan samtale om livets realiteter – om nedturer, oppturer, nederlag og seire. … Gjestene i programserien har høstet mange ulike erfaringer i løpet av livet, som kan være til hjelp for mennesker som opplever vanskelige tider. Fysisk og psykisk sykdom, misbruk, skilsmisse, ensomhet og andre tøffe tider, er eksempler på temaer som har blitt belyst i denne programserien. Vi oppmuntrer våre lyttere til å invitere familie, naboer eller andre bekjente på en kopp kaffe og lytte til programserien «Dette er mitt liv» i felleskap. Det kan bli mange gode samtaler etter disse programmene. Ukens program:

Cecilie hadde en god og trygg oppvekst på en gård i Porsgrunn. Hun har alltid vært en kristen, men har hatt problemer med å stole på Gud. Men etter et gjennombrudd i Gudslivet solgte hun det hun eide og flyttet til Mjølløst. I 2014 fikk hun diagnosen ME, som hun senere ble helbredet fra.

Daniel flyttet mye i barndommen, og var en av de «tøffe gutta». Han begynte å ruse seg allerede i 12-års alderen. Etter hvert ble det flere fengselsbesøk. For 7 år siden kom han på Evangeliesenteret, og samme dag tok han et valg om å invitere Jesus inn i livet. Etter noen sprekker, er han i dag en stabil og flott mann som elsker å tjene Gud.

For et år siden gav Cecilie og Daniel hverandre sitt ja, og ble et ektepar! På Mjølløst hjelper de mennesker til å få en ny start på livet.

Learn more

Lokale helter

17:00Søndag

17:00Søndag

I denne timen sender vi kun lokal musikk fra Sørlandet.

Learn more

Frem fra glemselen

18:00Søndag

18:00Søndag

2 timer med gamle klassikere og sangene du husker fra gamledager.

Learn more