Spilles av nå

Title

Artist

Background

Torsdag

Din time

00:00Torsdag

00:00Torsdag

Du velger musikken hele timen. Send inn ditt ønske ved å velge sangen i listen under: <script type="text/javascript" src="https://embed.radio.co/request/wab90446.js"></script> <!-- updatepage(); //-->

Learn more

Lett blanding

08:00Torsdag

08:00Torsdag

Kyrre Dahl lager to timer hver dag med aktuelle saker, både lokale, nasjonale og internasjonale. Sendingen kalles Lett blanding

Learn more

P40 til 2300

10:00Torsdag

10:00Torsdag

Send hilsen og velg musikken, bruk kodeord P40 <din hilsen> og send det til 2300

Learn more

Kaffepausen

13:00Torsdag

13:00Torsdag

Endre presenterer et tilbakelent program der lytterne gjennom to timer blir geleidet gjennom en quiz hvor historiske fakta og musikk er sentralt for å løse gåten. Endre snakker om dagsaktuelle saker og ser på verden med sunn skepsis og interessante spørsmål. Sentralt er tørrvittig humor og et voksent blikk på verden.

Learn more

God ettermiddag

15:00Torsdag

15:00Torsdag

Hanne er glad, klønete og livlig. Hun er nysgjerrig på livet og det som skjer. Hanne lager to ujålete sendetimer med god stemning og blikk på aktualiteter.

Learn more

Lokale helter

17:00Torsdag

17:00Torsdag

I denne timen sender vi kun lokal musikk fra Sørlandet.

Learn more

Lett blanding (R)

18:00Torsdag

18:00Torsdag

Kyrre Dahl lager to timer hver dag med aktuelle saker, både lokale, nasjonale og internasjonale. Sendingen kalles Lett blanding. Dette er en reprise av morgenens sending.

Learn more

Dette er mitt liv

21:00Torsdag

21:00Torsdag

I denne serien er det hver uke en ny gjest eller to som deler fra sitt liv. I dagens samfunn er det ofte stort fokus på vellykkethet og suksess. Vi mener det er behov for en programserie hvor vi kan samtale om livets realiteter – om nedturer, oppturer, nederlag og seire. … Gjestene i programserien har høstet mange ulike erfaringer i løpet av livet, som kan være til hjelp for mennesker som opplever vanskelige tider. Fysisk og psykisk sykdom, misbruk, skilsmisse, ensomhet og andre tøffe tider, er eksempler på temaer som har blitt belyst i denne programserien. Vi oppmuntrer våre lyttere til å invitere familie, naboer eller andre bekjente på en kopp kaffe og lytte til programserien «Dette er mitt liv» i felleskap. Det kan bli mange gode samtaler etter disse programmene. Ukens program:

Cecilie hadde en god og trygg oppvekst på en gård i Porsgrunn. Hun har alltid vært en kristen, men har hatt problemer med å stole på Gud. Men etter et gjennombrudd i Gudslivet solgte hun det hun eide og flyttet til Mjølløst. I 2014 fikk hun diagnosen ME, som hun senere ble helbredet fra.

Daniel flyttet mye i barndommen, og var en av de «tøffe gutta». Han begynte å ruse seg allerede i 12-års alderen. Etter hvert ble det flere fengselsbesøk. For 7 år siden kom han på Evangeliesenteret, og samme dag tok han et valg om å invitere Jesus inn i livet. Etter noen sprekker, er han i dag en stabil og flott mann som elsker å tjene Gud.

For et år siden gav Cecilie og Daniel hverandre sitt ja, og ble et ektepar! På Mjølløst hjelper de mennesker til å få en ny start på livet.

Learn more